ceturtdiena, 2009. gada 4. jūnijs

IntaInta

Papildināts: http://picasaweb.google.com/intasorina/IntaIntaVardadiena#

Smieklīga vārda diena sanāca:) Pirmkārt, milzīgs smaids manā sejā par jūsu apsveikumiem - virtuālie ziedi, bučas, youtuba klipiņi, telefonzvani, sms un smaidi dikti mani sapriecināja. Mazi sīkumi, bet patiesi jauki!

Tādā virtuālā kārtībā, domāju, ka man paies vai visa diena, nosvinot klusībā ar sevi. Sajutos nedaudz kā sektante, kas slepus kaut ko svin, un neviens pat nenojauš par svētku eksistenci.

Pēc pusdienām kopā ar vīra kungu, saņēmu burvīgu dāvanu no sevis pašas - Nacionālās Portretu galerijas apmeklējumu. Tik tā nelaime, ka pēc stundiņas to iestādījumu slēdza, bet nu tā kā paspēju sasveicināties ar Šekspīra kungu un Džūdiju Denču, tad, uzskatīju, ka priekšstatu esmu guvusi un noteikti atgriezīšos sasveicināties arī ar visiem Tjūdoriem (tie tur daudz un visi vienādi).

Un kā reizi, Trafalgāra laukumā uzsliets liels ekrāns, čakli ļaudis dala publikai, kas sastūmusies ar piknika groziem, piepūšamus padirsenīšus un lietumētelīšus, aicina līdzpaņemto vīnu pārliet plastmasas traukos un ziņo, ka šodien tiešraidē no Rojālās operas Koventgārdenā raidīšot baletu. Kolosāli, nodomāju, kā reizi - vēl viena dāvana sev, šoreiz no Karaliskā baleta. Paldies:) ...Un te pēkšņi aiz muguras mani sauc vārdā, kuram tieši ir vārdadiena, paskatos - Leldītes māsa Ieva! Tad nu kompānijā ar kādu, kas tiešām novērtē vārdadienas būtību, sākām oficiālas svinības. Jāpiebilst nezinātājiem, ka Leldītes māsa Ieva ir zverināts vīnu degustētājs, tad nu mēs līdz nakts vidum mēģinājām apgūt profesijas noslēpumus. Ārā gan neko nešpļāvām:):) Izmanījāmies vakara gaitā arī pārkāpt likumu, vienā no iestādījumiem pierunājām mums pārdot vīnu, kad jau vairs to nedrīkstēja. Smaidīgie pārdevēji mums ierādīja mājīgu otrā stāva zāli, kur, tā arī neiededzot elektrību, ielas neonu gaismu apspīdēti priecājāmies, ka ir likumi, ko reizēm pārkāpt.

Vārda dienas tiešām ir kolosāls bonuss dzīvē... latviešiem:) žēl tos pārējos 7 miljardus, kam jāiztiek tikai ar dzimmeni.

p.s. kam pieeja draugiem - šis smieklīgs gan: http://www.draugiem.lv/friend/?openBlog=1&fid=1006700&pid=4935873

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru