piektdiena, 2009. gada 15. maijs

Truba

Šodien braucot metro, jeb kā vietējie saka "trubā" pusceļā apstājāmies un kādas 20 minūtes stāvējām. Riņķī viss tumšs, sāk iezagties bailes, ka tik gadījumā mums nav kādas klaustrofobiskas tieksmes (kā ta tu cilvēks vari zināt, ka tev ir klaustrofobija kamēr neesi pamēģinājis pasēdēt 20 minūtes tumšā trubā dziļi zem zemes:) Nu bet avienvārdsakot pēc brīža vārīga balss pa iekšējo skaļruni paziņo, ka stāvam tāpēc, ka nākošajā stacijā priekšējais metro vilciens mēģina apgriezties!?!?!? Kā tā apgriezties??? Vienīgais veids kā es varētu iedomāties apgriezt metro vilcienu ir ar jumtu uz leju, bet diezin vai tāda šajā gadījumā bija šī visai saparātīgā iecere. Visādi citādi šādas darbības pilnīgi apgāž man, protams slābani zināmos, bet tomēr fizikas likumus!
Neviens tā arī nesaprata, kas tur īsti notika, bet lai nu kā pēc brīža sākām braukt. Kad tikām no trubas laukā, ārā jau bija tikpat tumšs cik iekšā, bet laikam jau to visu jebkurā gadījumā var uzskatīt par veiksmi, jo, ja tas iepriekšējais vilciens savu nepiepildāmo vēlmi nebūtu apmierinājis domājams kā citādāk, ar 20 minūtēm varētu būt bijis stingri par maz...

3 komentāri:

  1. taada taa pazeme ir - taadeelj veikmi busu sisteemas apguvee, vai ritenju iegaadee:) jaa, Intu, klau, vai tev ripulis ar Ireenas beerniem ir liidzi Londonaa? ir dazji Londonaa miitoshi Ireenas beerni, kas kaarotu ieguut taa kopiju.

    AtbildētDzēst
  2. Mjaaa, ir man kompī ar torentu svētību nonākusi kopija, bet tāds smuks ripulītis gan nav...

    AtbildētDzēst
  3. nu, tad es pateikshu tiem Ireenas beerniem Tavu vaardu un vinji Tevi facebookaa atraddiis, jeb tu vinjus.. viens no tiem ir filmas sliktais vaacietis, SSietis, Ireeninjas spiidzinaataajs Karls Brants, jeb ikdienaa sastopamas kaa Eriks Redmans.

    AtbildētDzēst