trešdiena, 2009. gada 13. maijs

Pirmais blabla par Londonu

Nu, nedaudz par mums Esam dzīvi un veseli pašā Londonas centrā, un galva jau priecājas par visiem iespējamajiem skatiem un novērojumiem. Šeit daži no tiem:
1. Angļu rindu mājas ir plānākas kā mūsu bloķenes. Šodien pasūdīgāks laiks un mājā ir drēgni. Endijs nogriezis apkuri.
2. Mūžā nezināju, ka Londonā ir kalni Vakar, laiku īsinot, pastaigājām pa vietējo perimentru un pēkšņi skatāmies - bļā - zem kājām paveras centrs! Atradām arī vienu parciņu, kur guli zālē un hipnotizē Londonu, visu uzreiz.
3. Var satikt ikvienu. Vārdsakot, vietējā Narvesenā pērkot končiņas, Kristaps baksta man sānos, lai paskatos, kas stāv blakus. Tas patiesi ir lieki, jo ar sejām pa žizņi man ir problēmas. Izrādās, ka esot aktieris,t as, kurš filmā ar Džūliju Robertsu grieza banzai kociņu un vēl visādās Gaja Ričija filmās. Turpinājām viņu izsekot līdz bankomātam, lai Kristaps vēlreiz paskatītos uz onkoli, kas filmā grieza banzai kociņu
4. Ar autobusiem braukt uz centru ir ilgāk kā ar metro. Sēžot autobusa otrajā stāvā liekas, ka mēs tūlīt aizķersim kādu būdu, koku vai pieturu...
5. Ēstuvju dažādību noteikti ņemsim nopietni - vakar jau bija turki. Šodien tepat aiz stūra jau ieraudzījām blakus bengāļus (diez, ko tie ēd), japāņus, kebabus un amīšus pārstāvēja KFC
6. Angļu parks=mežs vulgaris, kur pa naktīm skraida Robini Hudi. Mjaaa, un katrā otrajā mājiņā, liekas, mīt pa Hiacintei.

Būs jau droši vien jāievieš kaut kas blogveidīgs, tā vieglāk būs par mums pastāstīt, jo pastāstīt jau gribās Lai jums šodien saule!
Inta

p.s. Kristaps par visiem maniem novērojumiem pagaidām māj ar galvu.

5 komentāri:

  1. blin, es jau tresho reizi meegjinu kaut ko nokomenteet, pateikt, sarakstu viskautko labu, bet tas nelietis e-nets nu nenjem pretii. shis komentaars ir meegjinaajums paarbaudiit manu veiksmi veelreiziit.

    AtbildētDzēst
  2. oho, shodien ir mana laimiigaa diena:) kaut kaadaa veidaa esmu sheitan ietikusi:) tad nu taa - pirmkaart par autobusiem - taa ir miikla un misteerija, bet, ja jums izdotos to atmineet un izprast busu kurseeshanas marshrutus un principus, tad ar to pashu mirkli, juus varat buut doshi, ka esat gudraaks un apkjeeriigaaks par 80% Londonieshu (paareejie 20% pashi ir kaut kaadaa veidaa saistiiti ar busu kurseeshanas sisteemu)Otra lieta ko meegjinaaju pateikt, ir meebeles - ja juusu mazajos kvadraatmetros jums iekaarojas tikt pie kaada lieka kreesla, tad ir iespeeja shaadas mantas ieguut par baltu velti - mans draugs Jans taa pusdziivokli nomeebeleeja. buutiiba un suutiiba ir abpuseejaa labuma princips - vesels bars Londonieshu vienmeer grib tikt valjaa no kaadas liekas meebeles un ir taads saits arii vietas, kur var aiziet un ieguut to kas kam nepiecieshams. ja ir interese - nosuutiishu info.
    bet galvenais ko gribeeju teikt - izbaudiet un izdziivojiet taa kaartiigi sho drusku diivaino pilseetu un kad gribas kaut ko veel diivainaaku - aizbrauciet uz Highgate Cemetery:) jumsiem vareetu patikt - jaa, un viniem vajag briivpraatiigos paliigus!

    AtbildētDzēst
  3. Mjā, ļoti jāatvainojas inetrneta vietā. Viņš liels un pārgudrs, tomēr neveikls, tāpēc dikti skumji viņa vietā, ka šitā jāčakarē nervi...Bet nu ceru, ka tas tikai pacietīas treniņš, mums visiem nepacietīgajiem:) iesaku pirms publicēšanas uztaisīt vienu ctrl-c ;)

    Daiga, paldies par ieteikumiem saistībā ar mēbelēm. Jā, te dzīvoties gribās gudri, pēc iespējas mazāk tērēt mantām, vairāk - izstādēm, koncertiem, teātriem, i-to atrast iespējas arī par tiem nemaksāt:):)

    Jā, un ar transportiem ir gluži kā saki - ar autobusiem var nokļūt visur, tikai tā nelaime, ka tas ceļojums ir nedaudz laikietilpīgāks, savukārt ar metro nav jāsatraucas par nokļūšanu laikā, bez aizķeršanās.

    AtbildētDzēst
  4. ... aaa, un Tu neticēsi, Highgate cemetary mums ir tepat kaimiņos. Todien neuzspējām atvēršanas laikos to ielūkot, bet nu pat pa žogu spraugām izskatījās iespaidīgi! Ziņošu par tālākām kapiņu izpētes rezultātiem:):)

    AtbildētDzēst