piektdiena, 2009. gada 15. maijs

Endijs








Katru dienu pilns cietais disks un tāpēc dabiska vajadzība to visu uzrakstīt :)

Visai centīgi meklējot ineta iespējas, atradām šo - vietu prom no draugiem lv, kur lasītu tie, kas zina, ko lasīs:):)

Atbildot uz jautājumiem par dzīvesvietu, varu cēli ziņot, ka neviens pāri mums nedara! Dzīvojam pie Endija, kurš šķīries no tempermentīgas brazīlietes un savā četristabu mājā jūtas vientuļš. Endijam ir divas meitas - 15 un 14 gadus vecas, kurām pēc šķiršanās noteikumiem pie tētiņa jāatrādās otrdienās un ceturtdienās (tad arī tiek paslēpts TV elektrības vads:)). Pēc visa spriežot abas smaidīgās čirkainītes ir "atsitušās" māmiņā un šobrīd tiranizē veco par sunīša iegādi. Vēl pāris dienas atpakaļ viņš paziņoja, ka tas temats ir izsmelts, nekāda sunīša nebūs, bet vakar pēkšņi ierunājās, ka viņš jau pat gribētu kādu suņuku... Tās dāmas apstrādā smalki :)

Endijs ir diezgan kārtīgs personāžs. Lai arī skaidri redzams, ka te dzīvo vientuļš vīrietis, tomēr mājiņa ir perfektā tīrībā un kārtībā. Arī mēs saņēmām dažādas kārtības regulas, kas ļoti priecē, jo dikti biju satraukuses iekulties kādā aizpelējušā ūķī.

Ja vien ir iespēja, paskaties maps.google.com "Leicester Rd, Barnet, Londona N2, Apvienotā Karaliste", kādā rindu māju paradīzē dzīvojamies. Katram kaimiņam sava aliņa ar savu 20 m2 dārziņu aiz tās. Sākumā ir nedaudz mulsinoša orientēšanās, jo māju rindas ir katrā ielā.


Istabiņa ir obligātais minimums - gulta, lampa, galdiņš, skapis, ne lielāka par 12 m2. Kā bonuss - skats pa logu uz zaļo zemes strēķīti aiz mājas un iespēju ielūrēt kaimiņu fazendās, kur vienā no tām miermīlīgi sadzīvo zivis dīķītī, pāris ķērcoši papagaiļi, nezcik kaķi un trekns trusis ar dubultzodu un nošļukušām ausīm.

:):) tas pagaidām no manis. Atkal drīzi uzrakstīšu!

p.s. Te viss zied! Par to paplašināti - citreiz:)

4 komentāri:

  1. Nezināju, ka rodondri var izaugt garāki pat par KRISTAPU!!!! Bet tas ir attaisnojami, jo man ar dārzkopību tā pat kā Intai ar fiziku.... Un arī ar fiziku tā pat kā Intai, jo pilnīgi piekrītu, ka vilcienu NEVAR apgriezt.

    Varu ieblogot attiecībā uz savu dārzkopību: sapirku septiņu dažādu puķu stādus, stundu stāvēju domādama, kur to visu likt. Beigās sabāzu zemē, rīts gudrāks. Paulis ierēca par anemoņu sēklām/kauliņiem/gumiem, par kuriem toč nav ne jausmas, kas tie ir, jo vienīgā asociācija rodas ar Timona kaku kastītē. Tie tad nu tāpat nonāca zemē, ja neizravēšu kā nezāles kādā dārzniecības uzplūdā, uz rudeni mož uzziedēs.

    Nubet jūs man tur turās. Izklausās (izlasās), ka iet jums feini. Kā jau feiniem cilvjiem pienākas.

    AtbildētDzēst
  2. p.s. JUHŪUUU!
    ES PIRMAIS SEKOTĀJS!!!! UN MAN IZDEVĀS!!!!!

    AtbildētDzēst
  3. ieveerteejaam un secinaajaam, ka patieshaam Londona! :) lai forshi dziivojaas!

    AtbildētDzēst
  4. Paklau, te visi runā, ka esot karaliskajā botāniskajā dārzā mūžseni rododendri. Gribu redzēt, vai tie būs vēl lielāki par tiem, kas jau ir lielāki par Kristapu:):)
    un par gumiem nemaz neņirdziet, jūs nemaz neziniet, kas tiem padomā. Varbūt, ka pat sadarbībā ar Timonu sanāk arī kaut kas lietojams:)

    AtbildētDzēst