sestdiena, 2009. gada 16. maijs

Tate Britain

Kā Kultakadēmijas absulvente nevaru neuzrakstīt!
Šodien visu vienu mērķteicīgi nositām laiku Tate Britain. Tas ir tikai viens no muzejiem, kur neprasa naudiņas, bet par to parāda visu, ko vien angļi sazīmējuši vairāku gadsimtu garumā. Un Malači! Jo sazīmējuši tiešām vareni. Jau nedēļas vidū, garām ejot, biju tur ieskrējusi aplūkot Tērnera lielās jūras un nolēmu noteikti atgriesties, jo pulsējošu sirdi nevarēju atstāt asiņojam:)
Vārdsakot, lielās jūras, Tērnera un Rotko gleznas/ķēpājumi, visi Hogārta darinājumi, VanDeika izcilības, Seržanta skaistās meitenes, Kostebla sēras par sievas nāvi, Geinsboro apnicīgie portreti vai McNīla japāņu interpretācijas.... siegdama tā arī neatapos:):):) Gulēšu jo saldā miegā.
Lūdzu bauciet uz Londonu apmeklēt tikai muzejus vien, Bigbens pagaidīs!

2 komentāri:

  1. nu, tad naakamais ir TATE MODERN un tur arii Gustavu Kluci var redzeet - tas taa, ja nostaljgjija uzmaacas:) jaa, arii tas ir bez maksas...

    AtbildētDzēst
  2. un veel, dienaas, kad laiks ir labs, liidz Grinidzjai jaaaizbrauc - tur ir visaadi smuki muzeji par juurnieciibu un observatorija bez maksas. un galvenais - tur praktiski saakas taa muusu laika skaitiishana:)

    AtbildētDzēst