otrdiena, 2009. gada 28. jūlijs

Franču darbs un Rojāls Alberts

Es dabūju to franču darbiņu - http://www.daylesfordorganic.com/scat/pimlicocafe :):) Pa vairākiem lāgiem gāju uz intervijām un visādiem izmēģinājumiem, līdz pagāšpiektdien saņēmu oficiālu uzaicinājumu sākt pie viņiem darbu. Es tagad sprnos par šādu veiksmi, tāpēc esmu uzsākusi jau nākošā darba meklējumus - tā teikt - īstu darbu. Esmu pārliecināta, ka tas no reiz paņems daudz manas nepacietīgās dvēseles nelielos pacietības krājumus, bet nu nevar būt, ka šajā milzu pilsētā neatradīsies kaut kas ko meklēju.

Spiegdama varu pastāstīt - bijām iekš Royal Albert Hall uz koncertu! Tik sen jau gribējās dzirdēt kaut ko ļoti skaistu, un savu devu saņēmu:) Jau 115 sezonu BBC rīko simfoniskās mūzikas festivālu, kur, domājams pēc vārdiem bukletā, tiek savākts krējums. Padomājies, šodien dosimies klausīties koncertu, kuru diriģē Gardiners - Baha interprets, pēc pāris dienām - Norringtons, džeki, kurus jau tagad augstskolās studē. Pavisam mīlīgi ir fakts, ka pāris letiņi (t.sk. importa letiņi) arī iekļuvuši bukletiņā vakar diriģējis Andris Nelsons, bet pēc nedēļas - Mariss Jansons, bet vēl pa vidu vienu dienu - Gidoniņš ar' uzspēlēs.
Tas amizantākais faksts, ka vietā, kur visos pasaules teātros ir dārgākās partera vietas, Albert Hollā ir stāvvietas pa piecīti. Pat trešajā balkonā, kur jāskatās caur lenķī ir dārgāk kā piesēst uz grīdiņas parterī! Tā nu mēs, šito zinot, nepieļausim svētdienas kļūdu un nemaksāsim vairs 10 naudas par biļeti (kas jau arī tomēr ir dāvana par šitāju kvalitāti).
Un par pašu zāli vispār nav ko bilst. Biju domājusi, ka ir liela, bet, nu ka tiiiiik milzīga, nenāca i ne prātā. Ai, nu ko nu vispār par to vairs.... tik vien vēlreizīti noelsties un atkārtoti doties uz koncertiem.

Vēl tikai reklāma - nākošā gada aprīlī Alberta Hallā uz HD ekrāna tiks rādīta "Gredzenu pavēlnieka" II daļa ar dzīvu orķestri muzikālajam noformējumam. Biļešu cena - no Gb 15 - 55. Visiem tiem, kas toreiz Dreiliņielā nomocīja pirmo daļu ar daļēju aizmigšanu un pārēšanos, domāju, šī būtu kā reizi iespēja turpināt savu izaugsmi! hihihiiii

p.s. un vēl par cilvēkiem - atceries, tēti, es stāstīju par latviešu krievieti, kas strādā manā darbā. Vēl prasīji, vai viņa maz latviski runā... un kā vēl! Vēl smieklīgāk ir tas, ka viņa ir Liepājas slimnīcas kolēģe - Žanna no piektās nodaļas:):) No viņas arī sveicieni tētim.

Tāpat sveicini visām Kristīnēm, Ditām un Martām aizgājušajos vārdu svētkos:):):)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru